Musik i Domkirken

Søndag d. 8. marts kl. 14.00

Koncert med Haderslev Drengekor

Koret blev stiftet af Henrik Skærbæk Jespersen i september 2008.

Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 70 sangere i alderen 9-61 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke.

Korets repertoire er den klassiske kirkemusik – a cappella, i samspil med orgel eller orkester. Opførelser af Händels Messias, Faurés Requiem og Mozarts Kroningsmesse samt en række koncerter i europæiske domkirker og katedraler.

HENRIK SKÆRBÆK JESPERSEN er domorganist ved Haderslev Domkirke, hvor han foruden sit virke som orgelspiller, dels er stifter og dirigent af Haderslev Drengekor - og dels kunstnerisk leder af Haderslev Sangakademi, der er funderet i det sprudlende og omfattende korarbejde ved domkirken, der tæller omkring 200 sangere.

Fredag d. 20 marts kl. 20.00

Koncert med Pernille Rosendahl

Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter á 245,- kr. kan købes her:

I forbindelse med Svanevig Hospice 10 år jubilæum afholder Støtteforeningen for Svanevig Hospice en koncert i Maribo Domkirke med Pernille Rosendahl.

Som sangerinde er Pernille Rosendal noget helt særligt. Musikken er smuk, stemmen fortryllende og melankolien dragende, og publikum går fra koncerten med en musikalsk oplevelse rigere.

Maribo Domkirkes sommer musikfestival juli og august 2020

Tirsdag d. 25. august kl. 19.30

Orgelkoncert med Suzanne Ozorak, Ottawa

Født i Ottawa, Canada, og uddannet på universitetet i Ottowa, samt hos Raymond Daveluy ved Conservatoire de Musique de Montréal. Hun har ligeledes deltaget i diverse masterclasses i Europa

Siden 2012 har Suzanne Ozorak været organist ved Longueuil-katedralen, og hun var også første assistent-organist ved Notre-Dame-basilikaen i Ottawa.

Fredag d. 13. november kl. 20.00

Koncert med Poul Krebs

Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter á 325,- kr. kan købes her: