Musik i Domkirken

Julekoncert

Ensemble Storstrøm og lokale kor

Dirigent Jørgen Graven Nielsen

Kor fra Maribo Domkirke, Klosterkirken Nyk. F., Haslev og Næstved.

Musik af John Rutter, G.F. Händel og Benjamin Britten

Torsdag d. 19. december kl. 19.30

Bachs Juleoratorium

Københavns Drengekor og Copenhagen Phil

Entré: 150,- kr.

For medl. af Maribo Musikforening 80,- kr.
Unge under 25 år: gratis adgang.

Billetsalg kun ved døren fra kl. 18.30.

Copenhagen Phil går igen sammen med Københavns Drengekor om Bachs Juleoratorium – og sørger for at sætte den helt rette julestemning med et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige salmer, flotte og gribende arier og Bachs orkester. En kon­cert, Copenhagen Phil med få undtagelser har opført hvert år siden 1974.

Bach fortæller historien med drama, inderlighed og en eminent sans for at ud­nytte hele spektret af medvirkende. Fra intime satser med blot et par instrumenter og en enkelt solist, til det helt store udtræk med fuldt kor og orkester.

Maribo Domkirkes sommer musikfestival juli og august 2020

Tirsdag d. 25. august kl. 19.30

Orgelkoncert med Suzanne Ozorak, Ottawa

Født i Ottawa, Canada, og uddannet på universitetet i Ottowa, samt hos Raymond Daveluy ved Conservatoire de Musique de Montréal. Hun har ligeledes deltaget i diverse masterclasses i Europa

Siden 2012 havde Suzanne Ozorak været organist ved Longueuil-katedralen, og hun var også første assistent-organist ved Notre-Dame-basilikaen i Ottawa.