Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Musik i Domkirken

Natkirkekoncert den 27/11 kl. 20.30 - Fri entré

Pia Kaufmanns
Torsten Borbye Nielsen

Torsten Borbye Nielsen, guitar, og Pia Kaufmanas, fløjte, indledte deres samarbejde i begyndelsen af 90’erne. I starten som duo i et klassisk repertoire, men det varede ikke længe før de sammen etablerede Tresafinado. Denne trio blev med årene grundstammen i mangfoldige samarbejder, der favnede en bred vifte af musik fra det traditionelt klassiske til nordisk og sydamerikansk folketone, ofte i Torstens kompositioner, som også rummer kirkelig og meditativ musik. Senest er fløjte-guitar-bratsch ensemblet Trio con Spirito blevet til, hvor hovedåren er den meditative musik.

Pia og Torsten er begge solistuddannet fra Det kgl danske Musikkonservatorium og vi kan se frem til en stemningsfuld aften med musik, der inviterer til fordybelse og refleksion.

Torsten Borbye Nielsen, guitar:

Uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium. Debuterede fra solistklassen i 1992. Virker som solist, kammermusiker, komponist og arrangør. Medlem af Vindens Vej, Trio con Spirito og Tresafinado.

Har udgivet omkring 15 CDer, herunder adskillige med egne værker. Har som komponist vundet flere priser med sine salmemelodier, bl.a. i Kirkeministeriets salmekonkurrence 2008. Som medlem af Tresafinado har mødet med det brasilianske choro-miljø ført til en betydelig produktion af chorokompositioner.

Pia Kaufmanas, fløjte:

Uddannet i København og New York med solistdebut fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1987. Solofløjtenist i Randers Byorkester fra 1986-91. Fra 1991 kammermusiker og solist på freelancebasis. Talrige koncerter over hele Danmark og Europa, Kina og Brasilien som medlem af ny musik ensemblet Wärme-kvartetten (1994-2000), harpetrioen Madame Claude (1987-2009) samt den dansk-franske renæssance trio Tudor4U og Tresafinado.

Domkirkens Julekoncert onsdag d. 9/12 kl. 19.00

Domkirkens Julekoncert onsdag d. 9/12 kl. 19.00 med Lolland Musikskole.

Kom og hør Musikskolens dygtige børn, unge og voksne når de i år skruer op for julestemningen under domkirkens hvælvinger.

Fri entré.

Tirsdag den 9. februar kl. 19.30

Koncert med Copenhagen Brass

Copenhagen Brass blev etableret i 1999 og består af 12 messingblæsere og 2 slagtøjs-musikere fordelt på: 4 trompeter, flügelhorn, 2 horn, 3 tromboner, euphonium, tuba og slagtøj. Medlemmerne er færdiguddannede musikere fra konservatoriet samt dygtige amatører.

Repertoiret kommer vidt omkring med kompositioner fra renæssancen over romantikken til arrangementer af vor tids underholdningsmusik. Gamle traditioner bevares i tidssvarende arrangementer af komponister som Dowland, Purcell, Händel, Bach, Dvorak, Brahms, Faure, R. Strauss, Lumbye m.fl. til nyfortolkninger af musik i så vidt forskellige genrer som tango, latin, jazzstandards og musik fra film.

Copenhagen Brass ønsker at nå et bredt publikum ved at optræde i traditionelle sammenhænge, men søger også ud i mere uvante koncertomgivelser for at udbrede glæden og kendskabet til musik skrevet og arrangeret for messingblæsere.

Copenhagen Brass giver jævnligt koncert i de københavnske kirker og været på adskillige koncert-tournéer i ind – og udland, bl.a. i Polen, Tjekkiet, Spanien, Tyskland og Skotland.