Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Musik i Domkirken

29/7 og 5/8 kl. 13.15: Markedskoncerter v. Domorganist Vibeke Vanggaard

Her vil kirkens egen domorganist invitere op på orgelloftet til 2 korte, uformelle koncerter, hvor man kommer helt tæt på det store instrument og får mulighed for at se hende spille med hænder og fødder.

Der vil også blive fortalt lidt om det fantastiske instrument.

Disse koncerter er også egnet for børn. Koncerterne varer ca. 40 min., og bagefter kan man evt. fortsætte med en rundvisning i kirken.

11/8 kl. 19.30: Amanda Marie Mortensen

Den unge fremadstormende solist laver en såkaldt Prædebut i Maribo Domkirke. En prædebut er en generalprøve på den endelige debutkoncert, som er den afsluttende koncert ved solistklassen på Musikkonservatoriet.

Amanda er født i 1991. Hun afsluttede den kirkemusikalske kandidateksamen med topkarakter i 2018, og blev herefter optaget i solistklassen hos professor Hans Fagius.

Ved siden af studiet deltager hun jævnligt som continuospiller og akkompagnatør i forskellige sammenhænge og har haft faste ansættelser i nogle af Københavns store kirker bl.a. Frederiksborg Slotskirke og Grundtvigs kirke. Hun har deltaget i orgelkonkurrencer som Waddensea Organ competition i Esbjerg i 2017 samt Daniel Herz Organ Competition i Brixen, Italien 2018.

18/8 kl. 19.30: Organist Henry Fairs

Koncert med en af verdens førende orgelsolister den britiske organist Henry Fairs. Han kombinerer arbejdet som professor ved musikkonservatoriet I Birmingham og Leipzig med karrieren som koncertorganist.

Henry Fairs er en rutineret organist og har vundet 10 internationale orgelkonkurrencer samt turneret i hele verden ved orgelfestivaler.

25/8 kl. 19.30: Vibeke Vanggaard

Orgelkoncert med Vibeke Vanggaard

Den canadiske organist Suzanne Ozorak har måttet melde afbud pga. corona-situationen. I stedet spiller Maribo Domkirkes domorganist den afsluttende koncert. Der vil kunne høres musik af Bach, Max Reger og Erling D. Bjerno.

Fredag d. 13. november kl. 20.00

Koncert med Poul Krebs

Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter á 325,- kr. kan købes her: