Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Onsdagsmøder i Sognets Hus

Alle onsdagsmøder indledes for tiden med en kort andagt i Domkirken.

Onsdag den 9. december kl. 14.00

Maribo Domkirke/Sognets Hus

Nu nærmer den søde juletid sig, og vi indleder juleafslutningen med en andagt i Domkirken ved pilgrims- og sognepræst Charlotte Backhaus.

Efter andagten synger vi et par julesalmer og går derefter over i Sognets Hus til kaffe, julekage og lotteri. Eskild Irminger og Rikke Sort vil underholde med musik og sang.

Onsdag den 12. januar 2021 kl. 14.00

Maribo Domkirke/Sognets Hus

Efter andagten i Domkirken med sognepræst Per Møller får vi besøg af Lisbet Keis, der viser billeder og fortæller om sin tid som ulandsfrivillig på Fiji og Filippinerne.

Hun fortæller om sit møde med imødekommende og stolte befolkningsgrupper, og om det at bo hos lokale familier, og om - med maddemonstrationer og undervisning - at give dem en bedre viden om, hvordan de kan passe på sig selv og deres familier i hverdagen.

Onsdag den 10. februar 2021 kl. 14.00

Sognets Hus

Arkæolog Karen Løkkegaard Poulsen holder foredraget ”En snak om vikingetiden” og fortæller om vikingerne og deres verden. Spændende fund er dukket op i årenes løb. Det er ud fra dem foredraget tegner billedet af perioden.

Eftermiddagen indledes med en andagt ved sognepræst Per Møller. Hvis afstandskravene ved sang stadig er gældende, holdes andagten i Domkirken.