Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Onsdagsmøder i Sognets Hus

Alle onsdagsmøder indledes med en kort andagt

Onsdag den 21. oktober kl. 14

Bemærk: Andagten afholdes i Domkirken på grund af afstandskravene. Kaffe og foredrag i Sognets Hus.

Efter andagten med sognepræst Per Møller får vi besøg af Ebbe Balck. Hans forældre drev fra 1939 til 1962 Reventlowparkens restaurant, som under og efter krigen var mødestedet for Vest- og Midtlollands befolkning.

Foredraget krydres med en række anekdoter, og desuden fortæller han om Reventlows store betydning for udviklingen i Danmark fra 1788 og fremad.

På dette møde vil der være mulighed for at ønske en salme/sang, som vi vil synge til vores juleafslutning den 9. december. Du kan også sende dit ønske til mig på mail: nannakirkpetersen@hotmail.com.

Onsdag den 18. november 2020 kl. 14

Sognets Hus

Bitha Metelmann holder foredraget: ” Min barndoms jul i Sydgrønland”. Hun vil fortælle om den grønlandske kultur og de særlige traditioner, som hun er vokset op med.

Eftermiddagen indledes med en andagt ved sognepræst Per Møller.